Skip Navigation Links Hem - Beskrivning

Beskrivning

Eftersom vi inte längre arbetar har vi beslutat att hyra ut vår gäststuga när vi inte själva behöver den för vår egen familj och för våra vänner.

Bekrivning

Välutrustat boende med bra standard 3 km utanför mindre by i Kronobergs län mitt i "ljusaste" Småland. Gäststugan har två sovrum med två bäddar vardera och 2 stora sovloft med totalt fyra bäddar. Härligt allrum med högt till tak, mysig köksdel, matplats och sittgrupp samt modernt badrum med dusch och avkopplande sauna. Ni disponerar även en rymlig möblerad uteplats med klotgrill.

Stugan är omgiven av öppen mark såväl som djupa skogar med rikt djurliv, såsom älg, rådjur och smådjur. Ängar och hagar betas av hästar och nötkreatur, perfekt för de som vill komma ifrån storstadsstressen. Det finns även rikligt med trevliga vandringstigar och cykelleder samt närhet (3,5 km) till fin badplats i Älgasjön och strömfiske (med ädelfisk) i Alsterån.

Inom cirka 10 mil finns det mesta man kan önska sig för en trevlig semester: bad i ren sjö, strömfiske i Alsterån, Ölands Djurpark, Borgholms Slottsruin, Astrid Lindgrens Värld, High Chaparal, Glasriket med 2:a sorteringsförsäljning, Kosta Outlet med försäljning av märkeskläder, åtskilliga vackra och välbevarade naturreservat, Utvandrarnas Hus och Glasmuseet i Växjö, Granhults medeltida träkyrka, Hälleberga Ridcenter med mycket, mycket mera!

PRISER:

Högsäsong (Juni, Juli, Augusti & December): 5 900 SEK/vecka

Lågsäsong (Övriga tider på året): 4 900 SEK/vecka

Stugan hyrs endast ut veckovis (Lördag-Lördag)

Allt detta ingår i priset utan kostnad: Sauna, kamin med ved, luftkonditionering, Satellit-TV (Astra) fyra cyklar (herr & dam).

Underlakan, påslakan samt handduk & badlakan medtar Ni själva eller hyr billigt av oss.

Vi tar även 500 SEK i depositum för att täcka eventuella uppkomna skador. Detta belopp betalas  naturligtvis åter vid avresan om inget har förstörts.

Partners

TripTo AB
Schweden-Urlaub-HSF 
Stugnet                                    
StayAway